En seier og en uavgjort til bordtennisgutta

  31.01.2022 Kl. 18:30  

NEIL sitt bordtennislag var meget spent på utfallet av helgens to seriekamper i bordtennis, for uten Hans Georg Selmer og Arne Gunnar Ellevold med i troppen visste de at det ville bli tøft mot to meget gode motstandere. Selv uten sine to best rangerte spillere på plass kom de meget godt ut av disse oppgjørene da de dro hjem med en seier og en uavgjort. Kampene på lørdag ble spilt på Kongsvinger.

Spennende toppoppgjør i førstekamp

I sin første kamp denne helgen skulle NEIL oppimot tabellnabo og tabelltoer Harestua BTK 2.NEIL ledet med to poeng pålaget fra Innlandet, og med seier her ville NEIL etter denne kampen lede med fire poeng.

I starten av dette oppgjøret virket det som om mange av NEIL sine spillere var preget av stundens alvor. Flere av spillerne spilte langt under pari og gjorde enkle feil, og de tapte sine tre første kamper og lå under med 0-3 da det kun var fem kamper igjen å spille. Da måtte faktisk Minnesundlaget vinne sine fem resterende kamper for å gå seirende ut av dette viktige oppgjøret, noe de faktisk greide. Og for en snuoperasjon vi skulle være vitne til! Det begynte med en klar 3-0 seier til Hans Inge Kristiansen. Deretter ble det seiere til Øyvind Christensen, Leif Olafsen og nok en ny seier til Hans Inge Kristiansen. NEIL ledet nå 4-3 før siste kamp der Kristian Langbakken måtte vinne sin kamp for at NEIL skulle vinne. Langbakken hadde full kontroll i den siste og avgjørende kampen da han vant med overbevisende 11-7, 11-9 og 11-4 i sett. NEIL-spillerne var i lykkerus etter denne seieren da de visste hvor viktig denne seieren var.

Ny tøff motstander for NEIL

I sin andre kamp for dagen skulle Minnesundlaget møte nok en ny og vanskelig motstander. Enda en gang var det et lag fra Innlandet som stod på den andre siden av bordtennisoppgjøret, nemlig Vind IL fra Gjøvik. I den første samlerunden i høst ble det et svært jevnt oppgjør lagene imellom, et oppgjør Minnesundlaget vant 6-4. Også i dette oppgjøret kom NEIL svært dårlig i gang, for etter de fire første kampene lå de under med 1-3.Før den siste kampen ledet Gjøviklaget med 3-4, og det så veldig mørkt ut for NEIL. Hans Inge Kristiansen skulle nemlig opp imot svært gode Lars Petter Gudim, som tidligere i lagkampen knuste Kristian Langbakken med 3-0 i sett. Og for en bordtenniskamp dette skulle bli. Både Kristiansen og Gudim viste spill av svært høy klasse der spesielt det offensivespillet var glimrende. Hans Inge tapte det første settet med 7-11, men etter det så han seg aldri tilbake. Med makeløst spill fra Kristiansen sin side vant han de tre neste settene 11-5, 11-9 og 11-9. Dette var etter manges mening Kristiansens beste kamp i karrieren, og han vant alle sine kamper i denne samlerunden mot meget gode motstandere. Med denne seieren endte det uavgjort 4-4.

 

Fire poeng ned til tabelltoeren

Etter tre spilte samlerunder står nå NEIL med fem seiere og en uavgjort. De topper nå tabellen med 11 poeng, og nærmeste motstandere, Ham-Kam og Harestua BTK 2, ligger fire poeng bak Minnesundlaget. Et godt forsprang å ha med seg videre i sesongen.

Neste samlerunde spilles i Minnesundhallen

Lørdag 26. februar skal NEIL arrangere neste samlerunde i Minnesundhallen. Vi får håpe at det lar seg gjennomføre selv med mye koronasmitte i samfunnet nå. Her møter de Ham-Kam som har spilt meget bra i det siste, og Oslolaget Fornebu BTK 5 som tapte begge sine kamper på Kongsvinger denne helgen. De stilte ikke sitt beste lag i helgen de heller, men med fullt lag kan dette også bli en svært vanskelig motstander for NEIL.

LAG

S

V

U

T

KVOTE

P

Nordre Eidsvoll

6

5

1

0

38-18

11

Ham-Kam BTK

6

3

1

2

33-23

7

Harestua BTK 2

6

3

1

2

32-24

7

Vind IL

6

2

2

2

30-26

6

Fornebu BTK 5

6

2

0

4

27-29

4

Kobra BTK

6

0

1

5

8-48

1


 

Øyvind Christensen ligger på 2. plass som årets spiller i 3. divisjon

 

 Hans Inge Kristiansen storspilte på Kongsvinger
 


Vis alle nyheter