Feiring - NEIL A-lag 01.10.19

01.10.2019 Kl. 21:44
Det ble enn innholdsrik og tøff kamp for de gulkledde borte mot Feiring

Det var dessverre en tung kveld for de gulkledde som reiste til Feiring. De blå kom best i gang og var mest på hugget fra start. Først et langskudd ingen kom oppi og dermed 1-0. Feiring kjørte på og Nordre fikk ikke i gang spillet sitt og de sleit med å finne sin plass på bana. Før ti min. var gått meldte keeper Jørgen fra om at han måtte bytte, men før det var gjort stod det 2-0. Det var en corner der ingen fulgte et løp som kom bakfra. Keeperbytte var gjennomført og Erik kom inn i mål. Etter detta tok Nordre over og kjørte resten av omgangen uten at de klarte å overliste banens beste, keeperen til hjemmelaget. De hadde flere gode muligheter og fikk mer til sitt spill sjøl om bana var trang. Det vart ikke flere mål før pause, men kampen er ikke slutt så mye kan skje i andre omgang.
Andre startet som første hvor de blå putter to. Først etter nok en corner, der kaptein ikke er våken nok, som forøvrig hadde en kamp under pari og burde hatt gult kort. 4-0 skulle komme etter en tversover pasning som blir snappet opp og Jonas kjører litt karusell med en gul en før han banker den i mål. Med 20 min igjen skulle endelig Nordre få hull på byllen. De spiller seg fint ut, Amund kombinerer med Oscar som senter til Lars, som setter fart fra midten og bare banker den i mål fra 10 meter. Da fikk man litt trua på at her kan man få med seg no, men ikke lenge etter er Nordre litt uheldige og ballen spretter hjemmelagets veg og det bankes inn 5-1. Dermed så det stygt ut for poeng til bortelaget, men de ga seg ikke. De hadde flere gode muligheter og burde helt klart scora, men noen dårlige avslutninger og noen bra redninger vart det kun et mål til. Sistemann som skulle sende ballen i nette i kveld var Simen. Det var etter en corner det Amund slår inn og Mobakk hopper over og Simen smeller den inn. Med det endte kampen 5-2. En god kamp av hjemmelaget og en ikke så god kamp av bortelaget vart det en fortjent seier. Så da vart det en seier til hvert av laga denna sesongen. Vi gleder oss allerede til møtet nesten sesong.
En kamp gjenstår av sesongen det er hjemme mot Søndre Høland tirsdag om to uker.
Dagens tropp: Jørgen Myhre, Håkon Martin V. Jensen, Øyvind Bjørndal, Martin Mobakk, Oscar B. Fagnastøl, Einar Skjærstad, Daniel Taha, Lars A. K. Tenold, Erik K. Julsrud, Amund H. Sandholt og Simen Fredriksen.
Tener: Semund Ruud.