Full pott til NEIL i serieåpningen

  10.10.2022 Kl. 15:45  
NEIL fikk en meget god start på serieåpningen i bordtennis i 3. divisjon da de vant alle sine tre kamper som ble spilt hjemme i Minnesundhallen 24. september.

Ham-Kam BTK – NEIL: 4-6
NEIL serieåpnet mot Ham-Kam BTK. NEIL har i de senere år hatt mange jevne kamper mot Hamarlaget. Slik skulle det også bli denne gangen. Lagene fulgte hverandre fram til 4-4. Kristian Langbakken vant sin siste kamp med overbevisende 3-0 i sett og NEIL ledet da 5-4 før den siste singlekampen. Da var det opp til Øyvind Christensen om det skulle bli seier eller uavgjort i den første kampen for NEIL. Og for en kamp dette skulle bli. Christensen lå under med 2-1 i sett, men utlignet til 2-2, og da var det klart for et femte og avgjørende sett. Dette settet skulle da også bli utrolig spennende. Begge hadde matchballer, men til slutt greide Christensen å smashe inn matchballen slik at det endte 13-11 i det siste settet til NEIL-spilleren. Dermed endte det med 6-4 seier til NEIL.

Oslo BTK – NEIL: 3-7
I sin andre kamp for dagen skulle det bli et nytt bekjentskap med Oslo BTK 3. Dette laget består av unggutter som satser mye på bordtennis. Og ungguttene fra Oslo fikk en meget god start i denne kampen mot NEIL, for de vant begge sine to første kamper mot Leif Olafsen og Kristian Langbakken. Minnesundlaget skulle derimot komme sterkt tilbake da de vant sju av de siste åtte kampene, og seieren mot Oslo BTK 3 ble til slutt så klar som 7-3 til NEIL med sine erfarne og rutinerte spillere. Spesielt Hans Georg Selmer spilte meget godt i denne kampen. Også Bent Andersen, som kom inn for en skadet Langbakken, gjorde et meget bra comeback etter mange år uten bordtennisspill. Sammen med Selmer i double spilte de en meget god og severdig kamp og vant doublekampen med klare 3-0 i sett. Meget sterkt med tanke på at de aldri har spilt dobbel sammen tidligere. Andersen fulgte opp det gode spillet i sin første singlekamp og vant klart med settsifrene 11-6, 11-7 og 11-4.

Fornebu BTK 4 – NEIL: 3-7
Siste motstander for NEIL i den første samlerunden var mot Oslolaget Fornebu BTK 4. NEIL fortsatte sitt gode spill i denne kampen og var ganske overlegen i denne kampen også. Etter de fire første singlekampene ledet Minnesundlaget med 3-1. Etter doublekampene hadde NEIL økt sin ledelse til 5-1. Da de fire siste singlekampene var ferdigspilt stod det 7-3 på resultatlista.
NEIL vant alle sine tre kamper på overbevisende måte, og det uten de to best rangerte spillerne til NEIL med på laget, Isak Kristiansen og Arne Gunnar Ellevold.
Med full pott til NEIL topper de serien med seks poeng foran storfavoritten Kjelsås BTK 2 med fire poeng, men som har en kamp mindre spilt, og et lag som de møter i neste samlerunde på Gjøvik i slutten av oktober.
NEIL stilte med flg. spillere til denne samlerunden: Hans Georg Selmer, Øyvind Christensen, Leif Olafsen, Bent Andersen og Kristian Langbakken.

Vellykket arrangement
NEIL fikk veldig mye positive tilbakemeldinger for et meget godt arrangement fra mange av de deltakerne spillerne. Minnesundklubben begynner nå å bli vant med å arrangere slike samlerunder, så rutinen er det ikke noe å si på. Mye av grunnen er blant annet at det nok ikke er noen andre steder hvor slike samlerunder arrangeres hvor det er så god plass innenfor spillområdene.

NEIL-spiller  i topp som årets spiller
NEIL topper ikke bare tabellen etter den første samlerunden, for de har også en spiller på topp som årets spiller i denne 3. divisjonsavdelingen. Etter strålende spill finner vi Hans Georg Selmer på topp blant hele 30 spillere. Bent Andersen finner vi på en flott 7. plass.  


Hans Georg Selmer storspilte for NEIL

NEIL gjennomførte et prikkfritt bordtennisarrangement i MinnesundhallenVis alle nyheter