NEIL A-lag - Skjetten 20.08.19

20.08.2019 Kl. 22:01

Nordre tok i kveld imot Skjetten. Nordre virka litt usikre i starten, men spilte greit. Ikke de alt for store mulighetene før Skjetten putter et. Kaptein sover i et halvt sekund på innkast og det er nok til 0-1. Hjemmelaget gjør noen bytter og får raskt kontroll over kampen og kjører på. Flere muligheter, men det vil seg ikke. Helt til Lars drar av er par mann og skyter, men reddes såvidt og gjør at Daniel kan trille den inn ved bakre stolpe. Nordre vil ha mer og mulighetene er der, men med dårlig skudd og god keeper blir der ingen mål. Av en eller anna grunn skulle Skjetten gå opp i ledelsen igjen før pause. Her burde Nordre absolutt hatt et bedre resultat, men litt samspill mangler. Det må nok trenes mer.Andre omgang starter frisk fra begge lag, men det er Skjetten som står for målet. Når de først får muligheten til å skyte er de ikke vonde å be og setter de kontant i mål. Hjemmelaget vil ha mer og det skal de få, da Lars blir felt og straffe dømmes. Cato gjør ingen feil, og 2-3 lyste på tavla. Det lukta poeng for hjemmelaget ei litta stønn, men de grønne skulle igjen score. Nå på er frispark, der det kan stilles spørsmålstegn ved muren. 2-4, men det var enda er kvarter igjen. Sju min før slutt får Skjetten nok et frispark i god posisjon på høyreside denne gangen. Muren bedre plassert, så da settes den i keeperhjørnet og 2-5. Dette punkterte egentlig kampen, men hjemmelaget ga seg ikke. De ville ha med seg ett mål til eller to. De hadde flere muligheter, men ballen ville ikke i mål. Før minuttet før slutt da Håkon Martin sklitakler og vinner ballen høyt og serverer Einar på bakre. Et lite trøstemål på slutten til 3-5. Her burde de gule fått med seg no, men sånn gikk det altså ikke.
Dagens tropp: Jørgen Myhre, Øyvind Bjørndal, Oskar Lægland, Marius P. L. Sjølie, Håkon Martin V. Jensen, Erik K. Julsrud, Martin Sagen, Einar Skjærstad, Lars K. Tenold, Daniel Taha og Cato Sørlie.
Trener: Semund Ruud
Erik K. Julsrud, Lars Anders K. Tenold, Daniel Tehe, Oskar S. Lægland, Jørgen Myrhe, Øyvind Bjørndal